25.11.2021. 22:29
"Jasko moj dobri, ne mogu da vjerujem da si nas napustio. Bio si mi mnogo više od prijatelja i kolege, bio si mi kao stariji brat"
Cijela estrada je u šoku nakon što je objavljena tužna informacija da je prmeinuo Jasmin Hasić, mladi pjevač iz Srebrenika.

Njegov kolega i prijatelj Mirza Selimović, jedan od pobjednika muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ostavio je srceparajuću poruku za Jasmina.

- Jasko moj dobri, ne mogu da vjerujem da si nas napustio. Bio si mi mnogo više od prijatelja i kolege, bio si mi kao stariji brat... Riječima ne mogu da opišem tugu i bol. Voli te tvoj Miki - napisao je Mirza Selimović.

Nažalost, mladom pjevaču je dijagnosticiran tumor na bubrezima, a prije 15 dana je operiran u Turskoj.

Sinoć mu je naglo pozlilo.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana