28.12.2021. 12:12
Bajkoviti praznici Deena i njegovog dečka u Holivudu
Fuad Backović Deen već nekoliko godina živi svoj američki san. Njegov dom je sada u Los Anđelesu, gdje je pronašao i ljubav. Na društvenim mrežama svakodnevno dijeli zajedničke trenutke provedene s dečkom Vilom Fersonom (Will Pherson). Bh. pjevač i umjetnički direktor pokazali su sada javnosti kako proslavljaju praznike u društvu prijatelja.

Deen u svom domu s prijateljima u Los Anđelesu
Uz prigušena svjetla, lampice sa jelkice i vatru iz kamina sve izgleda bajkovito.

Da im je društvo prijalo pokazuju i nasmijana lica njihovih gostiju.

Djelić atmosfere iz doma u Los Anđelesu

Nedavno je Deen na Instagramu pokazao dio svog luksuznog doma u Los Anđelesu.

Prije nego što je odeselio u Ameriku bh. pjevač je sedam godina proveo i u Italiji. Jednom prilikom je otkrio da se teško navikao na život u Americi, no da je sretan i da se bavi modnim biznisom, za šta se i školovao u Italiji, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana