31.12.2021. 9:51
Leyla Hajrović o zemljotresu u Grčkoj: Podsjetio me na užas u Zagrebu
Leyla Hajrović, influenserica i supruga nogometaša Izeta Hajrovića, oglasila se na društvenim mrežama nakon zemljotresa u Grčkoj.

Otkrila je da je ovaj zemljotres posjetio na onaj od prošle godine u Zagrebu, gdje su ona i suprug živjeli nekoliko godina dok je Izet igrao za Dinamo. Izet trenutno igra za grčki nogometni klub Aris, piše Avaz. 


-Da, još uvijek sam u krevetu jer mi je zemljotres koji smo osjetili izazvao anksioznost i podsjetio me na užasni zemljotres od prošle godine u Zagrebu, napisala je Leyla na Instagramu.


Zemljotres jačine 5.7 stupnjeva po Richteru pogodio je prekjučer Grčku. EMSC navodi da je epicentar bio na dubini od 68 kilometara i 21 kilometar udaljen od grada Asimiona na Kreti.


Mještani Krete su na stranicama EMSC-a napisali kako se radilo o dosta snažnom zemljotresu koji je trajao duže vrijeme, a neki su naveli kako im se zatresla cijela kuća.


(Kenan Bešlija) 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana