1.1.2022. 19:30
Bh. pjevač napadnut na fudbalskom terminu, završio u kolicima: Evo šta mu se dogodilo
Denial Ahmetović, mladi pjevač iz Kaknja, na kraju 2021. godine doživio je ozbiljnu povredu noge.
Sve se dogodilo uoči njegove američke turneje. 

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

- Neka nam je svima nova godina bolja i ljepsa od prethodne.

Za mene ova godina nije zavrsila kako sam ocekivao. Povrijedio sam nogu i pokidao ligamente na koljenu, na fudbalskom terminu. Bio sam napadnut verbalno i fizički, nepravedno!

O tome će organi koji su zaduženi za to voditi detaljnije istrage. I to dan prije moje američke turneje.

Nisam Vam htio ranije javljati jer sam se uplašio da nećete zbog moje povrede doći na moje koncerte i stajao sam sa ovakvom nogom, odnosno ortozom na koljenu na svim svojim koncertima i ispoštovao sam Vas maksimalno iako mi je koljeno bolno i otečeno, potrudio sam se da opravdam Vaša ocekivanja, da to ne primijetite.

Doktor nije dopustio da krenem na ovaj daleki put, jer moram da operišem koljeno. Ja sam došao zbog Vas. Hvala Vam na rasprodatim koncertima i rasprodatoj novoj godini u Americi. Sretna Nova godina. Volim Vas, Vaš Denial Ahmetović - napisao je pjevač. 

(Ajdin Balićevac)
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana