7.1.2022. 17:57
Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši
Duško Tošić dobio je zabranu prilaska Jeleni Karleuši, saznaje Nova.rs.

U Policijskoj stanici PS Savski Venac Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa J.K. u trajanju od 48 sati, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem iste.

Po prijavi Jelene Karleuše da je suprug Duško Tošić ošamario i pljunuo, policijski službenici PS Savski Venac su otišli na adresu gdje par živi.  Karleuša je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.


I pored toga dežurni zamjenik je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošicem i svjedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju.


Također, tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izvještaj sa svim izjavama, a J.K. je sugerisano da ode na pregled i da se uz izvještaj dostavi i izvještaj ljekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju.


(Amer Mujezinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana