5.5.2022. 17:42
Ray J raskrinkao Kim Kardashian, izjavio da je ona objavila snimak seksa
Za slavu Kim Kardashian zaslužan je snimak seksa koji je 2007. objavljen na internetu. Kim je na snimku bila sa bivšim dečkom Ray J-em, a inostrani mediji pišu kako postoji nastavak snimka.

Naime, Kim je sama objavila sporni snimak koji je držala u kutiji za cipele, a Ray tvrdi da on nikada nije posjedovao nikakvu kopiju, piše Daily Mail.

“Bio sam u sjenci više od 14 godina, dopuštajući Kardašijanima da koriste moje ime, da iskorišćavaju moje ime, da zarađuju milione dolara tokom decenije i po, govoreći o temi o kojoj zapravo ja nikada nisam govorio. Nikad nisam ništa otkrio. Nikada u životu nisam pustio taj snimak u javnost. Uvijek je to dogovor i partnerstvo između Kris Džener, Kim i mene i bili smo partneri od samog početka, otkako je krenula cijela priča sa tim snimkom”, kazao je Ray.

Kim i dalje tvrdi da nije željela da video završi u javnosti, dok Ray otkriva da je upravo ona angažovala svoju majku da organizuje izdavanje snimka putem Vivid Entertainmenta. Osim toga, dodaje da se ugovor koji su potpisali odnosi na tri seks snimka – dva iz hotela u Meksiku, i onaj iz Santa Barbare.

“Ona ih je sve zadržala – morala je pronaći snimak seksa i predstaviti ga. Tokom cijele naše veze nikada ga nisam posjedovao. Nijedan od njih nikada se nije nalazio u mojoj kući”, kazao je Rej.


(Amer Mujezinović)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana