18.5.2022. 13:05
Top model uživa u slavi: Miroslav Žikić sreo se sa svjetskom legendom fudbala Lotharom Matthausom
Miroslav Žikić poznati balkanski top model i fitness trener našao se nedavno u društvu svjetske legende fudbala Lothar Matthäusa u jednom poznatom Berlinskom Hotelu. Naveo je da uživa upoznavajući nove ljude širom svijeta.

Miroslav je nedavno boravio u Španiji gdje je radio promotivnu kampanju u organiziaciji velikog eventa Club Berlin, zatim Berlin Fashion Weeka. Kako je krenulo biće ovo itekako uspješna godina za poznatog super modela.

Da se primijetiti, Miroslav izgleda ulazi na velika vrata Njemačkog i svjetskog show biznisa. NAkon mnogih balkanaca i ovaj će pokazati svijetu da imamom dosta kvalitetnih ljudi spremnih za svjetsku scenu.  


NOVINAR: Amer Mujezinović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana