7.9.2024. 13:53
Ni nalik današnjoj: Pogledajte kako je Georgina izgledala prije nego što je upoznala Ronalda
Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije

Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lijepa. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Nitko nije savršen, ali smo unikatni, govorila je Georgina Rodriguez (30).

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (30) rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije. Grad od oko 13 hiljada stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole.

Budući da se baletom počela baviti s četiri godine, podrazumijevalo se kako će kasnije upisati srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples. U jednome trenutku njeni su se roditelji odlučili preseliti u Bristol u Engleskoj. S njima je otišla i Georgina te je ondje studirala engleski.

Ko su roditelji Georgine Rodriguez?
Otac Jorge bio je Argentinac. Bio je krijumčar kokaina i kanabisa te je deset godina proveo u zatvoru, pisao je The Sun. Jorge je u Španiji odslužio kaznu zbog dva prekršaja. Osuđen je 2003. na 11 godina zatvora zbog planiranja krijumčarenja više od 100 hiljada funti vrijednog 83-postotnog kokaina iz Španije u Francusku. Oslobođen je 2008. godine.



Ponovno je završio u zatvoru, i to zbog krijumčarenja smole kanabisa vrijedne milione funti iz Maroka u Španiju. Dobio je dvije godine zatvora i pušten je 2013. godine. Preminuo je 2019. u 70. godini zbog posljedica moždanog udara koji je imao 2016. godine. Njena majka je Ana Maria Hernandez i navodno sada živi u Italiji.

Spojila ih strast prema modi
Nakon povratak u Madrid, Georgina se zaposlila kao asistentica u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda Guccija. Upravo ju je strast prema modi spojila s Ronaldom.

Opis fotografije nije dostupan.

“Cijela sam drhtala kad sam ga vidjela. Odmah je privukao moju pozornost. Zapalio je nekakvu iskru u meni”, prisjetila se koju godinu kasnije Georgina prvog susreta s Ronaldom u istoj trgovini.

Nekoliko dana kasnije, susreli su se na reviji modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu.

“Tad smo mogli pričati u opuštenoj atmosferi. Nisam bila na poslu pa sam bila prirodnija. Bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled”, ispričala je jednom prilikom. Nakon toga, Ronaldo je pozvao devet godina mlađu Georginu na spoj i ljubav je planula.

Prvi spoj par je imao u novembru 2016. u Disneylandu, a njihove fotografije preplavile su svijet u sekundi. Jednom kad se doznalo da su u vezi, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira. Bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparazzi.

“Dolazili su u dućan i glumili mušterije. Fanovi i novinari. Nije bilo ugodno. Ne znate kakav je ko. A kad bi završio radni dan, po gradu me uvijek pratilo nekoliko paparazza, a isti su me čekali i kod stana”, rekla je Georgina.

Prvi put zajedno su se pred medijima pojavili na crvenom tepihu u januaru 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zürichu. Ronaldo je tada proglašenim najboljim nogometašem svijeta, a podrška u tim trenucima bila mu je elegantna Georgina. Nasmijana i u crnoj haljini, pokazala je da se vrlo dobro uklopila u porodicu slavnog nogometaša.

Mnogi su primijetili i da ima sjajan odnos s Cristianom Ronaldom Juniorom, kojeg je nogometašu 2010. rodila surogat majka. Ubrzo mu je surogat majka podarila i blizance Evu i Matea.

Odnos sa svekrvom
Portugalac iza sebe burnu ljubavnu prošlost. Ljubio je različite manekenke, modele, misice… Ipak, najviše se istaknula Ruskinja Irina Shayk, s kojom je proveo pet godina. Njihovu idilu narušile su trzavice supermodela s ostatkom Ronaldove porodice. Irina se navodno nije mogla priviknuti na suživot sa svekrvom Marijom Dolores dos Santos Aveiro, što je nogometašu bilo vrlo važno.

Cristiano je više puta istaknuo kako mu je majka najvažnija žena u životu. Georgina je na vrijeme shvatila da treba graditi što bolji odnos sa svekrvom, ako jednoga dana želi postati Ronaldovom suprugom. Zbog toga se već nakon nekoliko mjeseci veze uselila u nogometaševu vilu u Madridu i povezala s njegovom porodicom.

Trudnoća i spavanje u donjem rublju
Sredinom ljeta 2017. odjeknula je vijest da je Ronaldova djevojka trudna. Bio je to veliki šok za javnost jer je svega nekoliko sedmica ranije u svom domu dočekao blizance Evu i Matea. U novembru je na svijet došla djevojčica Alana Martina, prvo zajedničko dijete Ronalda i Georgine.

Kako je živjeti s Ronaldom? Na to pitanje samo Georgina zna odgovor, a rado ga je podijelila s britanskim medijima 2018. godine.

“Biti partnerica nekog tako poznatog nije lako, ali to nikad ne bih promijenila. To što osjećam prema njemu je neopisivo. Zajedno smo jači i jako pazimo na međusobno poštivanje. Ali ne smijemo zapostaviti ni zavođenje. To je jako bitan dio svake veze. A ja uvijek spavam u seksi donje rublju”, rekla je Georgina.

Četiri godine kasnije dogodila im se tragedija koja je dirnula svijet. Ronaldova partnerica nosila je blizance. Dječak je, nažalost, preminuo, a Georgina je rodila djevojčicu Bellu.

“S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće”, pisalo je na početku zajedničke objave na Instagramu. Zamolili su za privatnost u teškim trenucima, a javili su se mnogi koji su im pružili podršku i izrazili sućut.

Osigurala se u slučaju prekida
Georgina danas putuje svijetom privatnim avionom i na luksuznoj jahti. S porodicom živi u Saudijskoj Arabiji, gdje Ronaldo igra za klub Al Nassr, kupuje u luksuznim trgovinama… Misli i na budućnost.

U slučaju prekida sa slavnim nogometašem, osigurala se ugovorom u kojem je određeno što joj sve pripada. Prema ugovoru, Cristiano joj je dužan isplaćivati mjesečnu podršku od 100.000 eura do kraja života, doznaje Daily Mail.

Život joj je danas idiličan, luksuzan… No da nije srela Ronalda, bio bi daleko drugačiji, skromniji.

“Mnogi ne vole ni mene, ni mog Cristiana. Jedno vrijeme me to brinulo, a onda sam shvatila: kritizirat će me ma što god ja radila. Zato ne brinem o tuđem mišljenju nego o sreći ljudi koje volim i koji mene vole”, zaključila je ranije Georgina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana