24.10.2019. 22:17
Dragan Marinković Maca oduševio komadom o muško-ženskim odnosima
Dragan Marinković Maca večeras je u Bosanskom kulturnom centru (BKC) izveo predstavu "Kakva ti je žena takav ti je život".

To je bila sarajevska premijera, nakon što je Maca već oduševio Beograđane i Zagrepčane, a, kako je bilo i očekivano, smijeha i dobrog raspoloženja nije manjkalo.

Ova predstava, koja je ujedno i peta autorska popularnog glumca i komičara, govori o vječitim pitanjima odnosa muškarca i žene. A Marinković na sebi svojstven način to približava publici.

Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su jedva čekali svaki naredni monolog.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana