11.3.2020. 16:33
Kamerni teatar 55 otkazao predstave planirane u programu za mart
Na osnovu odluke Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva otkazani su, ranije zakazani, programi Kamernog teatra 55 najavljeni programom za mart ove godine.

Povrat novca za ulaznice kupljene na biletarnici Kamernog teatra 55 moguće je izvršiti isključivo na biletarnici najkasnije do 26. marta. Radno vrijeme biletarnice Kamernog teatra 55 je svakim radnim danom od 13 do 20 sati i subotom od 15 do 20, uz pauzu od 16 do 16.30.

Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima portala kupikartu.ba moguće je izvršiti isključivo na mjestima gdje su ulaznice i kupljene, najkasnije do 26. marta.

Povrat novca kupcima koji su ulaznice za otkazane programe Kamernog teatra 55 kupili online preko portala kupikartu.ba novac će biti vraćen na račun. Vezano za online kupljene ulaznice možete se obratiti na mail info@kupikartu.ba - navodi Kamerni teatar 55. 


(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana