9.4.2021. 19:08
Online koncert Teatro Regio di Torino - pomoć u rješavanju migrantske krize
Ambasada Italije u Sarajevu obavještava da će umjetnici Teatro Regio di Torino nastupiti večeras u 20.00 sati na besplatnom online koncertu za prikupljanje sredstava u korist italijanskog Caritasa, italijanskog Crvenog križa i IPSIA-ACLI, posvećenih rješavanju humanitarne migrantske krize u Bosni i Hercegovini.

Inicijativa se realizuje uz  saradnju ambasade Italije u Bosni i Hercegovini, a rođena je iz iskrene želje da se svi građani senzibiliziraju kada su u pitanju strašni uslovi u kojima se nalaze izbjeglice.

 Koncert će se istovremeno emitirati na web stranici Teatra Regio i na društvenim mrežama (@ItalyinBiH) ambasade Italije u Bosni i Hercegovini, a uskoro i na RAI 5,saopćio je Ured za odnose s javnošću Ambasada Italije u Sarajevu.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana