11.6.2019. 15:09
Lopovi pokupili agregat, radijatore, slavine, pištolj...
Na području koje pokrivaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona dogodile su se dvije krađe.

Nepoznati lopovi provalili su poslovni objekt u izgradnji u ulici Čajengradska u Visokom. Kradljivci su odnijeli agregat, aparat za pranje vozila, radijatore, umivaonike i slavine. Utvrđeno je da se krađa dogodila u periodu od 8. do 10 juna. Visočki policajci intenzivno tragaju za počiniocima.

U mjestu Potkraj kod Breze u nedjelju oko 22 sata prijavljena je krađa u kući, vlasništvo Ć. R. Uviđajem, koji su obavili istražitelji Policijske stanice Breza, utvrđeno je da su lopovi odnijeli pištolj CZ, kalibra 7,65 milimetara, sa dva okvira i nekoliko metaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana