10.10.2019. 21:30
Tri razbojnika u Starom Gradu nožem napala Sarajliju, te mu ukrale novac i sat
Dana 09.10.2019.godine u 20,20 sati u ulici Babića bašta, općina Stari Grad Sarajevo, od strane tri NN lica izvršeno je krivično djelo rzbojništva nad N.H. iz Sarajeva.

Tom prilikom NN lica su uz prijetnju nožem od istog otuđila određenu sumu novca i ručni sat, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. 

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana