15.10.2019. 12:16
Određen jednomjesečni pritvor Edvinu Avdiću osumnjičenom za ubistvo Sumejje Dedović
Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Edvinu Avdiću (25), osumnjičenom za ubistvo Sumejje Dedović (25) u sarajevskom naselju Stup, nakon što je taj prijedlog dostavilo Tužilaštvo KS.

Pritvoren je određen zbog opasnosti od bjekstva, opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenog moglo doći do uznemirenja javnosti.

Avdić se sumnjiči da je u subotu oko 4:30 sati ispred kafane u sklopu pijace „Heco“ u sarajevskom naselju Stup hicem iz pištolja usmrtio nesretnu djevojku.

Tokom davanja generalija na ročištu za određivanje pritvora, Avdić je rekao da je oženjen i otac dvoje maloljetne djece. Dodao je da je nezaposlen te slabog imovnog stanja, prenosi avaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana