12.11.2019. 19:17
Vatrogasci objavili video nakon stravične nesreće: Spašavanje povrijeđenih u nesreći u kanjonu Vrbasa
Banjalučki vatrogasci objavili su video sa mjesta stravične nesreće u kanjonu Vrbasa u kojoj su poginuli Mlađen Malešević (59) i Milan Rajković (36), dugogodišnji radnici firme "MG Mind", prenosi Avaz.

U nesreći su preživjele njihove kolege Mile Kaurin (42) i Goran Plavšić (27), jer su uspjeli iskočiti kada se kamion, kojim su se u vozili s posla, survao u Vrbas u kanjonu Tijesno kod Banja Luke. Nesreća se dogodila 9. novembra ove godine.

Snimak, koji je na svojoj Facebook stranici objavila Vatrogasna brigada Banja Luka, prikazuje napore ekipa koje su pružale pomoć povrijeđenima.

Tijela dvojice nastradalih radnika iz kamiona zarobljenog u Vrbasu izvukli su ronioci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana