3.12.2019. 12:08
Bijeljina: U kanalu pronađeno tijelo muškarca
Na makadamskom putu prema naselju Puhare, kod kanala Dašnica u Bijeljini jutros oko 7 sati pronađeno je tijelo 61-godišnjeg muškarca M. P.

Portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić kazala je da na tijelu nije bilo tragova nasilja te da je medicinska ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina utvrdila da se radi o prirodnoj smrti.

Nepomično tijelo muškarca primijetio je radnik preduzeća „Buk promet“. Vidio je sklupčano tijelo čovjeka koji nije davao znake života, prenosi Avaz.

Pozvao je Hitnu pomoć i oni su mogli samo konstatirati da je čovjek mrtav. Policija je nakon toga obavila uviđaj i sve okolnosti su pokazale da je riječ o zadesnoj smrti.


(Lejla Trle) 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana