5.12.2019. 14:56
U Kečinoj ulici u Sarajevu uhvatili dilera sa drogom koji je vozio ukradeni Golf 2
Pripadnici Policijske uprave Stari Grad Sarajevo jučer u 3:40 sati u Kečinoj ulici su kontrolirali muškarca koji je prethodno parkirao Golf 2, prenosi Avaz.

Riječ je o A. A. (37) iz Sarajeva, gdje je i nastanjen. Kod njega je pronađen paketić spida. Obavljenim provjerama utvrđeno je da je Golf 2 koji je parkirao ustvari ukraden u noći sa 24. na 25. oktobar iz ulice Franje Račkog, općina Centar Sarajevo.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu, obavljen je pretres ukradenog Golfa u kojem su pronađeni predmeti koji najvjerovatnije potječu iz krivičnih djela. Zbog teške krađe i posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, A. A. je uhapšen i predat u prostorije Jedinice za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana