22.1.2020. 13:39
Raspisane potjernice za trojicom muškaraca: Jeste li ih vidjeli
Policija traga za Vedadom Abaspahićem, Edisom Joldićem i Muamerom Vatrićem

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je, na osnovu naredbe Općinskog suda Sarajevo, raspisalo tri potjernice.

Traga se za Muamerom Vatrićem (ranije Škrijelj) zbog prevare te za Vedadom Abaspahićem, koji se traži zbog prekršenog Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije KS, prenosi avaz.

 

Potjernica je raspisana i za Edisom Joldićem zbog krađe. U slučaju korisnih saznanja obavijestiti MUP Kantona Sarajevo, Operativni centar na broj telefona 122.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana