12.2.2020. 10:13
Uništen drvored ispred zgrade NSBiH: Građani Sarajeva se pitaju kome su stabla smetala, moguće da su počinitelji snimljeni
Huligani su sinoć 11. februara uništili drvored ispred zgrade Nogometnog saveza BiH.

Kako nam je potvrđeno iz krovne kuće nogometa slučaj je prijavljen policiji, a postoji i video nadzor, pa je vrlo vjerovatno da je ovaj huliganski čin i snimljen te da će biti lako naći počinioce.

Ovo drveće je posadila Općina Novi Grad, a Eko policija koja je napravila uviđaj izuzela je snimke od Saveza.

Građani Sarajeva jutros su s nevjericom gledali uništeno mlada zasađena stabla i pitaju se na društvenim mrežama kome je ovo smetalo.

Jedan sugrađanin za Novinsku agenciju Patria kaže da je usred ovoliko nezdravog zraka svaka biljka potrebna Sarajlijama, ali očito o tome nisu razmišljali oni koji su uništili stabla. 

(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana