2.6.2020. 9:20
U saobraćajnoj nesreći povrijeđene dvije soobe
U saobraćajnoj nezgodi koja se desila jutros u 3:10 sati u mjestu Tabanci na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina povrijeđene su dvije osobe iz Zvornika.

Kako su saopćili iz PU Zvornik do nezgode je došlo nakon slijetanja aumotobila sa kolovoza.

- Automobil marke „Peugeot“, kojim je upravljala B. T. iz Zvornika, a sa kojom je bio D. S., sletio sa puta, prenosi Avaz.

Tom prilikom su oba lica zadobila teške tjelesne povrede i oboje su prebačeni u JZU „Bolnica Zvornik“ na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Zvornik – istakao je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.




(Lejla Trle) 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana