23.9.2020. 15:21
Sarajevo: Pucnjava u Tibri
Povrijeđenih osoba nije bilo u pucnjavi koja je kasno sinoć prijavljena na području opštine Ilidža, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno iz policije, u 00,20 sati, obaviještena je Peta policijska uprava da je u ulici Latička, općina Ilidža došlo do upotrebe vatrenog oružja, na način da je ispaljen jedan hitac.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, dok je oštećeno putničko motorno vozilo marke “VW Golf plus” koje se nalazilo parkirano u neposredenoj blizini.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, saopćeno je, prenosi N1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana