22.10.2020. 11:45
Detalji zločina u Zagrebu: Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi, djeca sve vidjela?
Stanovnici zagrebačke Ulice Orešje zgroženi su sinoćnjom tragedijom koja se dogodila na prvom spratu manje stambene zgrade sa osam stanova, jer prema onom što su vidjeli, maloljetna djeca preminulog bračnog para bila su svjedoci užasa.

Najmanje četiri hica ispaljena su oko 20.20 sati i to još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima, a policijski uviđaj trajao je do kasno u noć.

Naime, 43-godišnji muškarac iz vatrenog oružja prvo je ubio 37-godišnju suprugu, nakon čega je odlučio presuditi i sebi, piše Jutarnji list.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana