29.11.2020. 22:00
Starac je stradao u požaru koji je izazvan nesretnim slučajem
U požaru koji je jučer oko 17:25 sati izbio u ulici Terzibašina u starogradskoj sarajevskoj opštini, najvjerovatnije od posljedica gušenja ugljenmonoksidom smrtno je stradao 84-godišnji mještanin F.I.

Kako saznajemo radi se o nesretnom slučaju i treća osoba u smislu podmetanja požara se ne može dovesti u vezu sa ovim događajem. Naime prema preliminarnim rezultatima istraga do požara je došlo navodno prilikom loženja vatre u domaćinstvu.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog tužioca, a jasan uzrok izbijanja vatre će biti poznat nakon što vještak protivpožarne struke dostavi svoj izvještaj. Tijelo nesretnog starca odvezeno je u prosekturu Bare gdje će biti izvršena obudkcija koja će pokazati tačan uzrok smrti.

Požar su ugasili sarajevki vatrogasci, a na objektu je pričinjena materijalna šteta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana