22.1.2021. 21:09
Uznemirujuće: Migrant brutalno porezan nožem u tučnjavi u tržnom centru u Sarajevu
U garaži tržnog centra Mercator u Sarajevu, u ulici Ložionička, večeras je došlo do brutalne tuče migranata, prenosi Dnevni Avaz.

O kakvoj se brutalnosti radi, pokazuje fotografija povrijeđenog migranta, a koju je večeras objavio Avaz.

U pitanju je posjekotina nastala od udarca nožem preko cijelog lica. 

Iz Operativnog centra MUP-a KS za "Avaz" su potvrdili da je izbila tučnjava u Novom Sarajevu.

Sukobi migranata sve su brutalniji i učestaliji u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Podsjećanja radi, nekoliko policajaca je povrijeđeno, dok je nekoliko vozila MUP-a KS, oštećeno u sukobu migranata i policije u centru Blažuj od prije nekoliko noći.

Kako su prenijeli neki sarajevski portali, do večerašnje tuče je došlo kada je grupa migranata napala grupu stranih državljana u garaži Merkatora. Brojni građani Sarajeva na društvenim mrežama su napisali da se migranti često mogu vidjeti u spomenutoj garaži i da se tu ponekad okupljaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana