12.4.2021. 9:22
Pojavio se novi snimak premlaćivanja mladića u Mostaru od strane policajaca
Uznemirujući snimak premlaćivanja nepoznatog mladića u Mostaru uznemirio je javnost, a pripadnici MUP-a HNK po internom su istragom zbog sumnje na prekoračenje upotrebe sile.

Snimak su snimili stanovnici obližnje stambene zgrade.

Prema do sada dostupnim informacijama mladić se vraćao kući oko 23 sati te je policija navodno reagirala jer je prekršio zabranu kretanja.

Mladić je uhapšen te je odveden u PU Mostar gdje mu je uručen prekršajni nalog zbog kršenja zabrane kretanja. On se nakon što mu je pozlilo obratio ljekarima mostarske bolnice koji su mu konstatirali povrede, prenosi avaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana