15.4.2021. 22:01
"Policija me je jučer udarala, vezala lisicama, psovala mater, nema šta nisu radili. Komšija me je također udarao"
Esada Aličić iz Tešnja, koja je doživjela neugodnu situaciju na svojoj koži, ispričala je za portal Crna hronika šta se dešavalo.

Sve se dogodilo ispred porodične kuće, a kako tvrdi ova žena za CH, prvo ju je napao komšija, a nakon toga i službene osobe PU Tešanj.

“Policija me je jučer udarala, vezala lisicama, psovala mater i želim da ih prijavim. Komšija me je udarao, a oni su stali na njihovu stranu. Htjeli su me udaviti, i zbog njih sam završila na psihijatriji. Sve je počelo jer su dirali kantu koja nije njihova. Onda su mom mužu zabranili put da dođe kolima do kuće. Mene su udarali vezali nema šta nisu. Psovala mi mater nema šta nisu. I Hitna je pomoć stala na njihovu stranu. Vide se i modrice, evo pogledajte” – izjavila je Esada Aličić iz Tešnja za portal Crna hronika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana