1.1.2022. 19:34
Još jedno samoubistvo: Muškarac u Bihaću se ubio iz pištolja
Prvog jutra u novoj 2022. godini , zabilježeno je još jedno samoubistvo u BiH, saznaje portal "Avaza".

Kako je potvrđeno Avazu, u Bihaću je muškarac inicijala C. R. počinio samoubistvo vatrenim oružjem. Bihaćka policija je obaviještena jutros u 8 i 25 sati.

Adnan Beganović, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko - Sanskog kantona potvrdio je ove informacije za portal Avaza". 

- Jutros je Policijska stanica u Bihaću zaprimila dojavu u 8 i 25 sati da je došlo do samoubistva vatrenim oružjem u ulici Midžić mahala u Bihaću. Izlaskom na lice mjesta, patrola je pronašla beživotno tijelo lica inicijala C.R., 1931. godište, te pored tijela pronađeno je vatreno naoružanje, pištolj.

Uviđajne radnje izvršili su pripadnici PS Bihać, mrtvozornik, te je tužitelj naredio da se izvrši vanjski pregled leša, te utvrde potvrde, odnosno na koji način i kako je došlo do smrti, iako se zna uzrok - kazao je Beganović za Avaz. 

Podsjećamo, ovo je drugo samoubistvo u posljednja 24 sata u BiH. 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana