18.1.2022. 12:52
Napad u Hadžićima: Uhapšen 21-godišnjak zbog nanošenja povreda
Pripadnici Policijske uprave Hadžići jučer su u jedan sat u noći uhapsili A. A. (21) iz Hadžića.

On je osumnjičen da je počinio krivično djelo iz člana 173. KZ F BiH (laka tjelesna povreda) i člana 293. KZ F BiH (oštećenje tuđe stvari), na štetu A.T. iz Hadžića.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšeni A. A. predat je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. 

- Istog dana, nakon izvršene kriminalističke obrade, lice lišeno slobode je otpušteno iz službenih prostorija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana