30.12.2018. 16:03
Bogat program dječjeg dočeka Nove godine u Mostaru: Stiže i Emilio the Balancer iz Venezuele
I ove godine u Mostaru će biti organiziran dječji doček Nove godine.

U programu, koji će početi 31. prosinca u 12 sati na Winterville stageu, sudjelovat će inkluzivni hor glazbene radionice i djeca iz Udruge za Down sindrom Mostar, cirkuski umjetnik, žongler i komičar Emilio the Balancer iz Venezuele, glazbena grupa solista Dječjeg hora MC Pavarotti i učenika Muzičke škole I. i II. stupnja te mađioničar Steffano. 

Dječji doček Nove godine ima i simboličnu humanitarnu notu. Naime, postavljeni su i posebni sanduci u koje djeca mogu odložiti igračke koje žele donirati, priopćili su organizatori.

(Fena / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana