2.7.2020. 16:59
Šta zajedničko imaju Beyonce, Justin Timberlake i Jessica Alba
Jedinstveni dizajn dječijih kolica Orbit zadivio je mnoge holivudske zvijezde, a praktična kolica uskoro će biti dostupna i u Bosni i Hercegovini.

Jessica Alba, Kim Kardashian West i Kourtney Kardashian, Justin Timberlake, Tori Spelling, Beyonce i mnogi drugi vjeruju u samo jedno prevozno sredstvo za svoje bebe, jedinstvena kolica Orbit Baby, koja su među roditeljima popularna zbog svojih izvrsnih karakteristika.

To su jedina dječija kolica na svijetu koja omogućuju okretanje sjedišta u svih 360 stupnjeva. Mališani mogu promatrati okolinu u bilo kojem smjeru, a sjedalo se može okrenuti jednostavnim pritiskom na ručicu bez ikakvih dosadnih podizanja i pomicanja. Na osnovni okvir kolica, koji je dostupan u tri različite boje, moguće je postaviti košaru, sportski dio ili školjku, koji također služi kao autosjedalica. 

Zahvaljujući posebnom ovjesu, koji apsorbira sve skokove i neravnine te omogućuje ugodnu vožnju, s ovim kolicima roditelji mogu ići u šetnju raznim terenima, pa čak i šumskim stazama (https://www.instagram.com/orbitbabyeurope/?utm_source=ig_embed ). 

Sklapanje kolica je vrlo jednostavno i oduzima vam manje od minute, a dodatna prednost je što je okvir kolica u sklopljenom stanju samostojeći i zauzima vrlo malo prostora.

Modni  ljubitelji  će se suočiti s teškom odlukom, jer su Orbit dječija  kolica dostupna u različitim kombinacijama boja. Krov  školjke možete birati  između velikog izbora boja, a okvir kolica  između tri varijante- crna, siva i zlatno ružičasta, te napraviti vlastitu kombinaciju boja svojih kolica. Kreatori kolica su mislili na cijelu porodicu  prilikom dizajniranja.  Tako se na stražnji točak može pričvrstiti skejtbord koji može koristiti stariji brat/sestra ili vaš mališan kada počne hodati, ali nakon izvjesnog vremena postane  previše umoran i ne želi se voziti  u kolicima. 

Da biste uživali u svim vremenskim uvjetima  u šetnji ili izletu gradom, tu je  bogata ponuda dodataka koja uključuje zimski set, zaštitu od kiše i komaraca, a prilikom kupovine Vaše  vrećice jednostavno  pričvrstite  na okvir kolica i  oslobodite se  nošenja.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Instagram-Orbit Baby Europe
FB—Orbit Baby Europe

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana