10.6.2021. 8:43
Žena stara 37 godina rodila je čak deset beba: Dobili smo sedam dječaka i tri djevojčice
Južnoafrikanka stara 37 godina rodila je čak deset beba nakon porođaja obavljenog carskim rezom, prenio je BBC.

Gosiame Tamara Sithole i njen suprug bili su potpuno šokirani nakon što je ultrazvukom uočeno osam beba, a nakon porođaja iznenađenje je bilo još veće jer su zapravo dobili deset.

"Dobili smo sedam dječaka i tri djevojčice, sretan sam, emotivan, ne mogu mnogo da govorim", izjavio je posnosni otac. Gosiame je ranije rodila blizance koji sada imaju šest godina, a nakon porođaja obavljenog carskim rezom oseća se dobro. Porođaj je usledio nakon 29 sedmica trudnoće, a bebe su rođene u Pretoriji.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana