30.8.2021. 11:07
Završen 1. Ljetni Kick Off Kup: Najbolji se okitili medaljama i peharima
Proteklog vikenda u Sarajevu je održan 1. Ljetni Kick Off Kup u organizaciji Škole fudbala Kick off.

Ukupno 17 ekipa u tri kategorije (2015., 2014., 2013.) pokazali su nogometno umijeće i čarolije. Djevojčice i dječaci bili na visokom nivou fair-playa, ali i fudbalskog znanja.

Organizatori su posebnu zahvalu uputili i partneru UNION FOODS čija je maskota obradovala najmlađe, a dobili su i sltake poklone. 

"Uoči nove školske godine, ali problema uslijed koronavirusa ovo je bila prilika za ugodno druženje, te su u Kick Off-u već okrenuti organizaciju 2. Zimskog kupa krajem januara 2022. godine. Do tada svim mališanima želimo sretan početak školske godine i početak nove sezone fudbalske lige", kazali su iz Kick Off-a.

Pobjednici po kategorijama:

2015.

1. CRNI LABUD-ŠF TEMPO ILIJAŠ
2. SPARTA
3. ŠF KICK OFF
4. ŠF DERBY

2014. 

1. ŠF DERBY
2. CRNI LABUD-ŠF TEMPO ILIJAŠ
3. FK ŽELJEZNIČAR
4. ŠF SOCCER

2013.

1. BISER
2. FAIR-PLAY
3. FK ŽELJEZNIČAR
4. ŠF KICK OFF

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana