2.8.2019. 19:30
U Sarajevu otvoren HomeworkHub čiji je sponzor i Raiffeisen banka
Pokrenut projekat koji mladima omogućuje korištenje prostora u kojem mogu raditi i u grupi i samostalno, učiti, pripremati se za polaganje ispita i unaprijediti svoje znanje i vještine.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo prisustvovati otvorenju HomeworkHub-a. Sjajno je vidjeti da je Jedan od stubova strategije održivosti Raiffeisen banke jeste i aktivan doprinos u zajednici u kojoj djelujemo, pri čemu poseban fokus stavljamo na podršku mladima", izjavila je Lejla Gackić, rukovodilac odjeljenja Business partneri, obuka i razvoj ljudskih resursa Raiffeisen banke.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana