8.5.2020. 19:19
Mrdni prstom i pošalji novac prijatelju iz imenika
Slanje i prijem novca u iznosu do 200 KM, putem usluge Raiffeisen bankarstvo na Viberu, možete izvršiti u nekoliko jednostavnih koraka.
Nakon što pristupite usluzi Bankarstvo na Viberu, odaberite opciju „Plaćanja“ a potom „Uplata putem Viber imenika“. Zatim, odaberite osobu iz Viber imenika kojoj želite poslati novac, unesite željeni iznos i svrhu plaćanja. Proces završavate unosom Vašeg PIN broja kojim potvrdite uplatu.

Više informacija dostupno je na web stranici kao i putem društvenih mreža – facebooka i Viber account-a Raiffeisen banke.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana