2.9.2020. 19:30
Novčani krediti Raiffeisen banke uz posebne pogodnosti
Raiffeisen banka u ponudi ima novčane kredite uz posebne pogodnosti. Prilikom online apliciranja za keš ili integral kredit naknada za obradu kredita se ne obračunava.

Za klijente koji trebaju novac za finansiranje različitih potreba ili refinansiranje postojećih zaduženja u drugim finansijskim institucijama, te dodatnu gotovinu, Raiffeisen banka je pripremila posebnu ponudu novčanih kredita. Jednostavna procedura apliciranja u poslovnici i automatsko popunjavanje zahtjeva štedi klijentima vrijeme i omogućava brži proces obrade kredita.

Novčani krediti su dostupni u maksimalnom iznosu do 50.000 KM i rokom otplate do 10 godina.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana