26.11.2020. 19:30
Ponuda koja se ne propušta: Nenamjenski krediti Raiffeisen banke
Želite aplicirati za kredit iz udobnosti svog doma? Pripremili smo ponudu koja se ne propušta.

Do kredita za zatvaranje obaveza u drugoj banci uz dodatni keš za samo 3 konvertibilne marke dnevno za iznos kredita od 6.000 konvertibilnih maraka, rok otplate do 6 godina.

Promjenjiva kamatna stopa 6,69% (EKS 8,93%)

Ova ponuda važi do 15. decembra tekuće godine a više informacija o trenutnoj ponudi keš kredita kao i kredita za zatvaranje obaveza u drugoj banci dostupno je na www.raiffeisenbank.ba. 

Pored online apliciranja za nenamjenske kredite, banka je omogućila brzo i jednostavno apliciranje online za štednju ali i za debitne i kreditne kartice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana