30.11.2021. 11:24
U Sarajevu se održava Banking&Finance Forum „Inicijative za digitalnu budućnost“
U organizaciji Udruženja banaka Bosne i Hercegovini i Američke trgovačke komore u BiH, u srijedu 1. decembra 2021. godine bit će održan Banking&Finance Forum „Inicijative za digitalnu budućnost“.

Na događaju će na kojem će se okupiti zvaničnici iz finansijskog sektora i privrede u Bosni i Hercegovini.


Raznovrsna viđenja aktuelnog trenutka i budućnosti finansijskog sektora i posebno sektora bankarstva u Bosni i Hercegovini bit će ponuđena u okviru dvije panel diskusije, “Finansijske institucije: budućnost bankarstva i novi poslovni modeli” kao i “Uticaj Fin-Tech kompanija na digitalnu transformaciju”.


O navedenim temama će govoriti najeminentiji ljudi iz prakse, a izlaganja će biti dostupna  velikom broju učesnika koji će biti u prilici pratiti Banking&Finance Forum posredstvom Zoom konferencijske platforme.

(Biznisinfo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana