31.12.2021. 19:30
Raiffeisen banka donirala 40.000 KM udruženjima čiji je rad usmjeren na djecu i osobe sa posebnim potrebama povodom nastupajućih praznika
Banka je povodom nastupajućih praznika donirala iznos od 40.000 KM udruženjima čiji je rad usmjeren na djecu i osobe sa posebnim potrebama.

Podržana su 4 udruženja i to: Regionalno udruženje distrofičara Prijedor, udruženje roditelja i djece s posebnim potrebama “Hrabro srce“ iz Banja Luke, te dva udruženja iz Sarajeva - “Edukacija za sve” i „ProReha“. 

Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, te već tradicionalno sredstva namijenjena kupovini prazničnih čestitki donira za projekte fokusirane na rad sa najosjetljivijim segmentima društva.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana