18.3.2024. 18:26
Počela izgradnja prvog Lidlovog objekta u Sarajevu: Postavljena tabla, ograđeno gradilište, na terenu i teške mašine
Počela je izgradnja prvog Lidlovog objekta u Sarajevu. Kako je BiznisInfo.ba ranije pisao, njemački gigant kupio je parcelu u ulici Džemala Bijedića u naselju Halilovići, preko puta hotela Ibis.

Ovih dana, gradnja je i zvanično krenula, izvještava BiznisInfo.ba.

Postavljena je tabla i ograđeno gradilište, a na terenu su i teške mašine, 

Njemačka firma uveliko gradi i svoj veliki distributivni centar u Lepenici, a do sada su izgradili jedan maloprodajni objekat i to u Bijeljini.

Objekat čija je izgradnja počela u Sarajevu vjerovatno neće biti otvoren prije nego što se završi niz prodajnih objekata širom BiH.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

EKONOMIJA
Source.ba-sva prava pridržana