4.3.2019. 21:16
Luke Perry bio pri svijesti nakon moždanog udara, ali se njegovo stanje naglo pogoršalo
Glumac Luke Perry preminuo je u ponedjeljak ujutro nakon teškog moždanog udara. U trenutku smrti bio je okružen svojim najbližima. S njim je u bolnici bila njegova cijela porodica.

Piše: Haris Ahbabović

Luke je pet dana ranije pretrpio teški moždani udar u svom domu nakon čega je otpremljen u jednu kalifornijsku bolnicu. Prema navodima medicinskog osoblja, prenosi Mirror, glumac je bio pri svijesti kad je Hitna došla po njega, no njegovo se stanje brzo pogoršalo. 
 
Iako su neki mediji prenijeli da je su ga ljekari stavili u induciranu komu, njegovi predstavnici za medije to poriču, te tvrde da je samo dobio sedative kako bi imao što bolju šansu za oporavak i kako bi se minimalizirale trajne posljedice na mozak.

Nažalost, Lukeovo stanje se tokom narednih nekoliko dana pogoršalo, te je preminuo u ponedjeljak ujutro. U službenoj izjavi njegovi su predstavnici potvrdili da je preminuo, te naveli da je s njim bila cijela njegova porodica.

- Porodica zahvaljuje na potpori i molitvama koje su dobili od fanova širom svijeta, te mole za privatnost u vrijeme ove velike tuge. Zasad nećemo objavljivati daljnje detalje o njegovoj smrti - izjavili su. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana