14.8.2019. 11:05
Policajci u civilnim i službenim uniformama će biti na svim lokacijama gdje se održava SFF
Dovoljan broj policajaca u službenim i civilnim uniformama bit će raspoređen na svim lokacijama gdje se održava Sarajevo Film Festival, kako bi sve proteklo bez problema, kazala je Feni glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) Suvada Kuldija.

Istakla je da su organizatorima naložene određene mjere, čija realizacija je u toku.

Naglašavajući da se projekcije filmova održavaju u više sarajevskih općina, Kuldija je istakla da je svaka policijska uprava sačinila operativni plan koji podrazumijeva fizičko-operativno, KDZ i saobraćajno osiguranje.

(Fena / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana