7.9.2019. 19:01
Američki ambasador na projekcijama Omladinskog Film Festivala Sarajevo
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Eric Nelson posjetio je danas 11.Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF).

Ambasador Nelson gledao je filmove u slotu OFF Generacija, a društvo na projekciji pravio mu je bh. reditelj, sa talijanskom adresom Ado Hasanović.

Po završetku projekcije, direktor Omladinskog Film Festivala Kenan Musić, u kratkom razgovoru zahvalio se podršci Ambasade SAD-a u Sarajevu ovom Festivalu te Ambasadoru uručio Prsten Festivala.

Ambasador Nelson će u ponedjeljak prisustvovati večernjim projekcijama i Gala prijemu gdje su domaćini direktor Festivala i Ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić.

Na sinoćnjoj ceremoniji otvaranja Festivala, Ambasada SAD-a imala je petočlanu  delagaciju, saopćava OFF.

(Fena / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana