18.8.2020. 17:31
Ljetno kino Stari Grad sredinom septembra ako se popravi epidemiološka situacija
Općina Stari Grad u Sarajevu kontinuirano podržava Sarajevo Film Festival, a ove godine je saradnja trebala dobiti novu dimenziju pokretanjem 'Ljetnog kina Stari Grad' na novosagrađenom višenamjenskom trgu prekoputa Vijećnice, saopćeno je iz te općine.

Općinski načelnik Ibrahim Hadžibajrić i direktor SFF-a Mirsad Purivatra, u direktnom uključenju u program TVSA su potvdili da bi u slučaju poboljšanja epidemiološke situacije, ljetno kino moglo biti postavljeno sredinom sljedećeg mjeseca, što bi čaroliju SFF-a ponovo vratilo u grad, navedeno je također u saopćenju.

Budući da je odlučeno da ovogodišnji SFF bude održan online, nisu bile moguće ni projekcije na višenamjenskom trgu.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana