7.12.2020. 15:11
Umro glumac Tihomir Tika Arsić
Beogradski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas nakon teške bolesti, prenosi Blic.

Piše: Haris Ahbabović

Arsića je publika prije dvije godine posljednji put gledala u serijama “Urgentni centar” i “Ubice mog oca”, a baš pred snimanje filma o čovjeku koji umire od raka otkrio je loše vijesti, te da boluje od kancera.

- U maju prošle godine sam se pripremao za opskurnu filmsku ulogu čovjeka koji umire od raka. Pet mjeseci sam se pripremao za taj lik, prvi put sam išao u teretanu i trenirao boks, Malo prije početka snimanja, koje je trebalo da traje dva i po mjeseca i bude vrlo zahtjevno, preventivno sam otišao kod ljekara na detaljnije preglede. Kako skoro 20 godina nisam igrao tako veliku ulogu na filmu, mislio sam da je u redu da budem siguran da sam dobro i da neću morati da pravim pauzu. Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osjećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa - ispričao je Arsić tada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana