17.8.2021. 11:50
Isaković:Serija 'Porodica' je tema koje smo trebali davno da se uhvatimo
Ovaj događaj je okupio regiju. Najvažnije je da smo svi zajedno došli ovdje i da počnemo srcem da gledamo stvari. To što nosimo ta ista srca, to je za mene sreća da ne mogu da vjerujem gdje se nalazim. To je san koji sanjam više od 30 godina.

Ovo nije san - kazao je srbijanski glumac Boris Isaković nakon što mu je sinoć dodijeljena nagrada Srce Sarajeva za Najboljeg glumca TV serija ovogodišnjeg 27. Sarajevo Film Festivala.

Isaković je utjelovio lik Slobodana Miloševića u seriji "Porodica", koja je odnijela četiri nagrade Srce Sarajeva.

Iako je dobio nagradu za najboljeg glumca, kaže da su sve kolege u seriji "Porodica" vrsni glumci te da je to samo pitanje trenutka.

- Serija "Porodica" je tema koje smo trebali davno da se uhvatimo, kao i teme filma " Quo vadis Aida". Trebamo o tome da govorimo i mi smo tu zbog toga. Naša glumačka misija i opće kulture treba biti to da dijelimo Srca Sarajeva što više - istaknuo je Isaković.

(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana