7.6.2019. 14:22
Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog: Karijeru želi nastaviti u inozemstvu
Blaž Slišković u sljedećoj sezoni neće biti trener HŠK Zrinjski.

- Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produžen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu. 

HŠK Zrinjski zahvaljuje gospodinu Sliškoviću što je na otvaranju prethodne sezone pristao još jednom prihvatiti ulogu šefa struke, a cijeneći njegov veliki doprinos koji je ugradio u posljednje tri sezone, klub mu je u razdoblju do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je gospodin Slišković prihvatio - navodi se na zvaničnoj stranici "Plemića".


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana