12.6.2019. 13:37
Edin Džeko za Rai Sport o transferu u Inter: Odoh sada na odmor, pa ćemo poslije vidjeti
Iza Edina Džeke je još jedna odlična utakmica u dresu reprezentacije BiH, ali na kraju malo nismo imali ni sreće.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Italija je slavila u Torinu sa 2:1, a upravo je Džeko postigao vodeći gol za naš tim. Talijani su preokrenuli rezultat preko Insignea i Verattija.

"Moj gol nije bio dovoljan, ali mislim da smo zaslužili više. Remi je bio najpravedniji, a Italija je u drugom poluvremenu bila fizički jača od nas. Počeli smo dobro u nastavku, mogli smo dati drugi gol, a onda smo primili dva laka gola", rekao je Džeko nakon utakmice za Rai Sport.

Kratko je naš kapiten prokomentarisao i pisanja medija oko njegovog napuštanja Rima i odlaska u milanski Inter, koji je prije nekoliko dana dobio novog trenera, Antonija Contea.

"Još uvijek sam igrač Rome. Sada idem na odmor da se odmorim malo nakon duge i naporne sezone, pa ćemo poslije vidjeti", rekao je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana