13.6.2019. 20:31
Hazard spektakularno predstavljen kao novi igrač Real Madrida: Ovo mi je dječački san
Eden Hazard danas je na Santiago Bernabeuu spektakulatno predstavljen kao novi igrač Real Madrida.

Prvo se Beligijanac fotografirao s Florentinom Perezom, a potom je i pozirao u dresu "Kraljevskog kluba", ali bez broja. Očekuje se da će zadužiti kultnu "sedmicu".

- Velika mi je čast predstaviti vam novo Realovo pojačanje, ono je posebno po tome što će u potpunosti promijeniti ovaj klub. Dame i gospodo, Eden Hazard. Mi smo Real Madrid, želimo još trofeja, još titula i samo pobjede. Kako bismo to nastavili, moramo imati spektakularnu momčad i sjajnog trenera koji će je voditi. Dobrodošao, Eden, ovo je jedan od tvojih najvećih snova, sada je postao java. Ovo je tvoj dom sada - poručio je Perez. 

Potom se novom klubu predstavio Eden Hazard.

- Želim zahvaliti predsjedniku, mojoj porodici koja je ovdje i svima koji nisu mogli doći. Jedva čekam obući ovaj dres, zaigrati nogomet i braniti boje ovog kluba. Ovo mi je dječački san - poručio je Hazard, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana