10.8.2019. 21:08
Željo slavio na Bilinom polju: Sulejman Krpić presudio Čeliku sa dva gola, utakmica bila prekinuta zbog gađanja Amara Osima
Fudbaleri Željezničara slavili su na Bilinom polju protiv Čelika sa 2:0 u derbiju 4. kola Premijer lige BiH.

Piše: Haris Ahbabović

Čelik je bio bolja ekipa na otvaranju utakmice, ali u ostatku meča Željezničar je taj koji je imao više od igre, što su gosti krunisali sa dva gola u drugom dijelu igre.

Utakmice je bila prekinula na nekih 10 minuta, početkom drugog poluvremena, kada su domaći navijači flašama i tvrdim predmetima gađali Amara Osima, trenera gostiju sa Grbavice.

Oba gola za Želju postigao je Sulejman Krpić. Orvi gol je postigao na samom otvaranju drugog poluvremena, dok je drugi pao u 71. minuti.

Željezničar je vodeći tim na tabeli nakon nove pobjede. Tim sa Grbavice ima 10 poena iz četiri utakmice, uz gol razliku 5:0. Čak četiri gola od pet Željinih u novoj sezoni postigao je Sulejman Krpić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana