16.8.2019. 16:37
Osim: Nemamo razloga da se plašimo
Ekipa Željezničara će sutra na Grbavici dočekati Slobodu. "Plavi" u 5. kolo ulaze s prve pozicije na tabeli, a stručni štab neće moći računati na Enesa Sipovića i Mehmeda Alispahića.

- Nedostaju nam dvojica igrača koja imaju kartone, što nije dobra stvar. Imamo ostatak ekipe koji je već uhodaniji, a fali i Slobodi nekih igrača. Ovo je utakmica koje nemamo razloga da se plašimo. Nije otvaranje sezone kao protiv Borca da ne znamo šta nas očekuje - rekao je Amar Osim, prvi strateg Željezničara i dodao: 

- Igramo protiv ekipe protiv koje smo prošle sezone dva puta pogledali na gol u tri utakmice, a oni isto tako nama. Oni su kao sada autsajderi, a mi se nalazimo u dobroj situaciji.

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana